VARUPORTFÖLJ

Återförsäljare för Momentum 

ELECTROLUX

AUKTORISERAD SERVICEVERKSTAD
Electrolux Professional Laundry - marknadens mest effektiva tvätt-lösningar med lägsta livscykelkostnad och ett rikstäckande servicenät.
Vi utför felsökning och service med totalansvar för nyinstallation av tvättstugor åt t.ex bostadsrättsföreningar, landsting, kommun och fastighetsbolag. 

KÄRCHER

AUKTORISERAD SERVICEVERKSTAD
Vi utför service, reparation och försäljning av Kärchers hela sortiment. 

GRUNDFOS

AUKTORISERAD SERVICEVERKSTAD

Effektiva pumplösningar för alla ändamål
Oavsett vilket syfte en energibesparande pumplösning erfordrar, så kan Grundfos erbjuda en högkvalitativ lösning. 

BUSCK

ELMOTORER
När du köper Busck produkter från oss får du inte bara hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Du får även den kunskap och det engagemang som präglat vårt familjeföretag sen 1927. 

WILO

AUKTORISERAD SERVICEVERKSTAD
Så mycket mer än bara pumpar
Målet är att erbjuda mer än effektiva och lönsamma pumpar. I en allt snabbare och mer komplex digital värld spelar helhetslösningar en central roll

SKF

Hjärtat är och har alltid varit kunskapen om lager, i kombination med djup förståelse av hur applikationer och industriella processer hänger samman. Resultatet är ett brett sortiment som är under ständig utveckling. 

KUGGREMMAR, KILREMMAR, KRAFTBAND, POLY-V

När det gäller kuggremmar har vi heltäckande sortiment inom Power Transmission i både gummi och polyuretan material, inom Material Handling med specialkuggremmar med olika typer av beläggningar, medbringare m.m. Vi har även ett komplett sortiment av tillhörande skivor och bussningar.